Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Turizem
Ju ofron:
ARANZHMANE:
Verore,Dimrore dhe Udhëtime Grupore


FLURUTIME nga
Prishtina,Tirana,dhe Shkupi në të gjitha destinaconet botërore

Prezentimi i kompanis

  Me mbi 16 vjetë përvoj pune,Kompania Turistike"ARBENI TOURS" është një kompani univerzale që ofron një sërë sherbimesh klienteve të saj. Kompanija jon mban vijat e rregullta urbane dhe nderurbane në relacionet të ndryshme.
Udhëtimet bëhen me atubusë të standarteve të larta evropiane me paisje komplete. Po ashtu kompania jonë i kryen edhe sherbimet e transportit ajror ne të gjitha destinacionet botrore me kompanitë më të njohura evropiane edhe botrore .
  Kompania jonë po ashtu afron aranzhmane turistike për udhëtime grupore për nxenës,studentë etj.Për vizitat e qyteteve dhe monumenteve kulturore - historike ne Shqipëri,Kosovë, dhe vende tjera evropiane.
  Aranzhmanet   turistike për sezonen   verore ne bregdetin shqiptar si dhe në revieren e Ulqinit,janë mjaftë aktraktive dhe ekonomike.Për veq udhëtimit organizojm edhe aranzhmane të plota në hotelet më luksoze në Durrës,Vlorë,Ulqin etj.
  Në Agjensionin tonë në Ferizaj, në rrugen "Ahmet Kaçiku" përsoneli jonë gjithmonë do të jetë i gatshëm të ju informoj më detalishtë dhe të ofrojë zgjidhje për të gjitha brengat tuaja.
Kompania Turistike"ARBENI TOURS"Ju dëshironë rrugë të mbarë dhe të rehatshëm
Kthehu mbrapa